Чим корисний оргазм для жінки

Чим корисний оргазм для жінки? Нещодавно, самі розмови про секс вважалися чимось непристойним, дурницями. Що вже говорити про жіночий оргазм, його просто не було, як і сексу. Тому більшість чоловіків і жінок не замислювалися, що ж можна зробити, щоб і жінка отримувала задоволення?

Усім відомо, що чоловік отримує оргазм від кожного повноцінного акту. Сексуальна розрядка чоловіка біологічно пов’язана з сім’явипорскуванням, яке потрібно для запліднення. Саме запліднення може проходити і без жіночого оргазму. Так навіщо ж оргазм дарований жінці? Є тільки одна відповідь на це питання – для отримання задоволення.



Жіночий оргазм – дуже складне, багатоетапне явище, залежне від багатьох чинників.

Зараз вчені багато говорять про позитивний вплив жіночого оргазму на здоров’я. Якщо жінка відчуває оргазм регулярно (з партнером або без нього), вона стає радіснішою, миролюбнішою, спокійнішою, менше дратується по дурницях, у неї підвищується імунітет, рідше виникають жіночі хвороби, та і просто з’являється більше приводів насолоджуватися життям.

На жаль, не всі жінки можуть отримувати оргазми або відчувають їх недостатньо яскраво. Які ж способи можна використати, щоб отримати оргазм?

1. Пізнайте своє тіло
В основному виділяють 2 види жіночого оргазму – кліторальний і вагінальний. Щоб повноцінно відчути задоволення від злиття з партнером, жінці необхідно самою пізнати своє тіло. Тим, хто знає своє тіло, улюблені і нелюбимі пестощі, простіше відкриватися партнерові.

Створіть затишну, спокійну атмосферу, можна включити музику. Вивчення себе можна розпочати з пестощів грудей, живота, поступово переходячи до інтимних місць. Щоб вивчити, які дотики вам більше подобаються, розпочніть з легких торкань, поступово збільшуючи темп. Намагайтеся тримати м’язи стегон і живота напруженими.

2. Відчуйте кліторальний оргазм наодинці
Для відчуття такого оргазму треба стимулювати клітор. Спершу варто помасажувати лобкову область і почати торкатися внутрішньої поверхні стегон. Переходячи до пестощів клітора, пам’ятайте, що його шкіра дуже ніжна, тому торкатися треба обережно.

Після подальшого збудження і появи змазки можна пестити більш інтенсивно. Поекспериментуйте, яка амплітуда рухів, темп і міра натиснення вам прийнятніша.
Як варіант тренування кліторального оргазму можна використати струмінь теплої води з крану, спрямований на клітор і кліторальні вібратори з секс-шопів.

3. Спробуйте кунілінгус
Яскравий кліторальній оргазм можна отримати не стільки в позах, скільки за допомогою оральних пестощів. Якщо ваш чоловік готовий принести жінці таке задоволення, сміливо експериментуйте.

Щоб чоловікові було зручніше, жінка може лягти на спину і розсунути ноги в сторони, ноги можна зігнути в колінах. Для зручності під сідниці можна покласти подушку. Партнерові краще розпочати з пестощів пальцями внутрішньої поверхні стегон, зовнішніх статевих губ партнерки, після збудження можна пестити її клітор, чергуючи рухи язика і пальців.

Щоб підказати чоловікові потрібний темп, рухайте стегнами в такт. Намагайтеся не стримувати зітхання, стогони, слова і емоції, цим ви допоможете чоловікові діяти впевненіше і краще.

4. Відчуйте вагінальний оргазм наодинці
Жінки частенько важко відчувають вагінальний оргазм, особливо якщо чекають від нього подібності кліторального. Насправді кліторальний оргазм наш мозок сприймає як спалах, різкий сплеск задоволення. При вагінальному ж оргазмі жінка відчуває тепло, що повільно розтікається по тілу.

Як тренувати вагінальний оргазм? Основою виникнення такого оргазму є чутливість точки G. Щоб її знайти, введіть в піхву палець, зігніть його на відстані 3-5 см від входу. Ви знайдете горбок, що виступає, або шорстку поверхню. Спробуйте повільно натискати на неї, потім можна підключити кругові рухи.

Також для досягнення вагінального оргазму необхідно постійно тренувати вагінальні м’язи. Ці м’язи нічим не поступаються звичайним, видимим м’язам тіла. Якщо ми не тренуємо якісь з них, то вони швидко слабшають і перестають виконувати належну функцію в потрібному ступені. Якщо не займатися сексом, не тренувати їх спеціальними вправами, у жінки знижується вагінальна чутливість, оргазм стає менш яскравим і чуттєвим. Особливо це характерно для жінок після менопаузи.

Джерело.