Перша ліга. Тернопіль вперше за півроку святкує перемогу

Господарі і так знаходяться без головного тренера ще з минулого року, а сьогодні не могли розраховувати навіть на директора клубу Василя Матвійківа, який до останнього часу виконував роль коуча, але перед грою потрапив до лікарні. Однак це не завадило тернополянам перервати серію невдач довжиною практично в шість місяців і обіграти “Скалу”.

 

Єдиний гол у зустрічі в дебюті другого тайму на свій рахунок записав Захарків, замкнувши подачу з лівого краю. Голкіпер стриян Білик апелював, що встиг витягнути м’яч до лінії, проте лайнсмен зайняв сторону “студентів”.

Матч виявився не найвидовищнішим, проте голів могло виявитися більше, ніж один, але жодній з команд свої моменти реалізувати не вдалося.

“Тернопіль” скорочує відставання від “Скали” до трьох очок, але до порятунку ще дуже і дуже далеко: “жовто-синім” ще необхідно покрити дефіцит в десять балів.

Стрияни в наступному турі удома прийматимуть “Колос”, а тернополяни до цього ще в мідуїк встигнуть зустрітися у перенесеному матчі з “Буковиною”.

Тернопіль. Центральний міський стадіон

ФК Тернопіль – “Скала” (Стрий) 1:0

Голи: Захарків 49

ФК Тернопіль: Воробей, Клекот, Курило, Пришнівський, Дацюк, Музика, Богданов, Вонс Полянчук 68), Кривий (Червонецький 58), Кухарський, Захарків (Дульзон 82)

“Скала”: Білик, В. Альохін, Я. Альохін, Баранов, Ісаєв, Стасюк, Черепущак (Мельник 60), Білоус, Поручинський, Бровко (Герег 73), Кміть (Челядін 60)

Попередження: Курило 19, Кухарський 37, Захарків 73, Червонецький 74 – Білик 50

Вилучення: Курило 90+3

Джерело.