Тернополяни обурені: пивний фестиваль хотіли провести біля площі “Героїв Євромайдану”

Пивний фестиваль “Фон Вакано Крафт Фест”, який повинен відбутися на початку травня цього року, хотіли провести в приміщенні незавершеної обласної бібліотеки, яка розташована поблизу площі “Героїв Євромайдану”. Це викликало обговорення у соцмережах.

 

 

“Товариство, чи я чогось не розумію, чи щось змінилося у наших цінностях, але як можна проводити пивний фестиваль поруч із площею “Небесної сотні”? Хіба намає більш кращих місць!

Мозок закипає, ми критикуємо “донєцких”!? ШОК!!! Хто погоджував, я за фестивалі,але у відповідних місцях, а з таким успіхом можна зробити конкурс “Міс Тернополя-бікіні” у Катедрі чи Надставній церкві!”, написав Любомир Крупа на своїй сторінці у “Фейсбук”.

“Маразм по- тернопільськи. Якщо це все таки попробують зробити, буде ” гаряче” для організаторів. Я думаю, схаменуться.

Посили вже пішли”, – написав Андрій Газилишин у коментарях. ” Ми туди прийдемо з повістками! Вірите, самі розбіжуться!”, – доповнила працівник військкомату Олена Величанська. “Що ще має статися в цій країні, щоби люди змінилися (і чиновники), війни мало?”, додає у коментарях Любомир Крупа. Заступник міського голови Леонід Бицюра заявив, що влада почула громаду і питання місця проведення пивного фестивалю вирішують.

Джерело.