В аварії травмувався екс-заступник головного поліцейського Тернопільщини

35-річний водій автомобіля «Suzuki» не впорався з керуванням та врізався в дорожній відбійник. Аварія трапилась 13 квітня близько 8.50 на автодорозі поблизу с. Острів Тернопільського району.

 

Судмедекспертиза підтвердила: водій за кермом був тверезим. Як стало нам відомо, екс-правоохоронець перебував за кермом автомобіля своєї дружини. Авто перекинулось на дах.
Водія автомобіля, 35-річного тернополянина з травмами середнього ступеня важкості забрали до лікарні швидкої допомоги.

За нашою інформацією, за кермом автомобіля, який потрапив в ДТП, був екс-заступник начальника головного управління Нацполіції в області Казимир Попіль. ДТП сталась близько повороту на «М’ясокомбінат» – на вул.



Микулинецькій у смт Березовиця, – уточнив інформацію начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – За кермом був діючий працівник поліції поза службою. Він перебуває на лікуванні в одному з медзакладів області.

І в момент аварії службових обов’язків не виконував. Водій в’їхав на гранітний щебінь, яким були засипані ями на дорозі. Це призвело до втрати керування і подальшого зіткнення з металевим відбійником, а звідси і травми – забоя грудної клітки. Автомобіль доправлений на арештмайданчик, – каже Сергій Крета. – У водія відібрано кров. Судмедекспертиза підтвердила: водій за кермом був тверезим.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. На місці з’ясували: водій в автомобілі був один. Інші люди не постраждали, інші авто пошкоджень не зазнали. Нагадаємо, екс-правоохоронець був замішаний у корупційний скандал. Детальніше читайте Казимир Попіль йде до суду за патрони і гранати, які привіз з АТО НАБУ не знайшло доказів участі у корупційній схемі тернопільських поліцейських

Джерело.