Жінка розповіла, чому закрила голодних дітей у квартирі на дві доби, а сама пішла святкувати Великдень. Відео

На другий день Великодня у Тернополі із зачиненої квартири визволяли 4-річного хлопчика та 10-річну дівчинку. 28-річна мама зачинила дітей у пустій квартирі без їжі. Вона думала, що її батько нагляне за ними. Малюки ночували самі вдома. На другий день вони кричали і кликали на допомогу. На плач дітей звернув увагу чоловік, який проходив повз і викликав поліцію.
Пожежники сказали діткам тепло одягнутися і спускали їх по драбині з 5 поверху.



Інспектор патрульної поліції Тернополя розповіла, що дівчинка вела себе спокійно, а хлопчик плакав.Оскільки маму так і не знайшли, дітей відвезли в притулок.
Потім мати сама звернулася у поліцію, бо після повернення додому в квартирі не було дітей. Жінка зізналася, що засвяткувалася, бо вона молода і може дозволити собі відпочинок з подругою. Ввечері вони пили вино і пиво. Жінка переконує, що залишила дітей на свого батька, але не знала, що він поїде в село. Батько, у свою чергу, не думав, шо донька вийшла надовго.
Зі сльозама на очах жінка розказує, що вона мати-одиначка і хоче влаштувати особисте життя. Живе сім’я на пенсію діда. Вона згідна з тим, що іноді в чомусь буває неправою, але все ж таки її діти завжди доглянуті, накормлені і одягнуті. Це підтверджують сусіди. Але проблема в тому, що останнім часом жінка почала випивати і приводить компанії у свою квартиру.
Мама понесе адміністративну відповідальність за те, що залишила двох дітей самих.

Джерело.