Тернопільські хлопці не хочуть служити. Комісар просить дівчат тікати від них

Про це із великим обуренням написала на своїй сторінці у ФБ співробітниця Тернопільського військового комісаріату Олена Величанська. З усіх призовників міста до військкомату самостійно прийшло тільки 17(!) .

Жінка у своєму пості застерігає дівчат від хлопців, що “косять” від армії: “Дівчата! Якщо ваш хлопець віком від 20 до 27 років, призовник і придумує всякі придумки, щоб не піти в армію – тікайте від нього! Він не надійний, він не буде тоді і там, де не просто”.

Пані Олена роздратована, що Тернопіль славиться військово-патріотричними вишколами, а результат їхньої діяльності такий плачевний: “Де ви, керівники Тернопільської школи з допризовної підготовки, “Соколи” і “соколята”, патріотичні вишколи, яких в місті тьма!”

Також Величанська зауважує на патріотичному вихованні: “Я вже не говорю про батьків, яким Бог дав синів. Їх треба виховувати як чоловіків. Ви не знали?”.

Навколо цього повідомлення зібралася чимала кількість коментарів. Здебільшого коментатори підтримують автора в тому, що справжні чоловіки “перевелися”, пише “20 хвилин”.

Джерело.