Тернополянка відверто про участь у відомому шоу

Своїх конкуренток тернополянка Оксана зустріла лімузином з шампанським та фруктами.

На телеканалі «1+1» вийшов черговий випуск розважального шоу «Чотири весілля». Вже вдруге у шостому сезоні участь у проекті взяли молодята з Тернопілля. Разом із тернополянкою Оксаною Кузик учасницями «Чотири весілля» стали наречені з Києва, Одеської та Херсонської областей, які змагалися за весільну подорож до Болгарії.

Треба відзначити, що до весілля Оксани та Дениса Кузиків, яке, до слова, молодята відгуляли торік 4 вересня, режисери та сценаристи проекту поставилися більш спокійно, тож його телеверсія у шоу «Чотири весілля» не нагадувала стьоб, як це було у випадку Мар’яни Вонсович-Солтис з Чорткова.

Втім, хоча весілля Оксани й не здобуло перемоги, та справило на її конкуренток незабутнє враження. Передусім тим, що Оксана була до них дуже уважною і з самого початку підготувала приємний сюрприз: дівчата їхали на свято лімузином з шампанським, фруктами і нарізкою з італійських сирів. Весілля у ресторані «Оскар» Оксана та Денис влаштували просто розкішне — з щедрими наїдками та напоями. Учасниці шоу поїли від душі і постійно нахвалювали страви.



«Мені їжа дуже сподобалася, я так топтала!», «Я наїлася дуже, їла все — закуски, салати, ковбаски…» — не приховували вони емоцій. Хвалити — хвалили, та на оцінки виявилися скупими і раптом узялися все підряд критикувати. Не врятували ситуації і дивовижне фаєр-шоу, і виступ циганів. «Насправді я дуже хотіла, щоб у нас на весіллі заспівав гурт «Скай», який мені надзвичайно подобається, — зізнається Оксана. — Я до них телефонувала, але вони по бюджету виявилися трохи задорогі…»

Джерело.