Яка ви насправді дружина? Про це розповість ваш Знак Зодіаку!

Ще незаміжня, але вам цікаво, яка з вас вийде дружина, або ви вже в шлюбі і хочете підтвердити припущення – астрологія дасть відповідь на ці питання.

Ось якою дружиною ви будете, на підставі вашого Знаку Зодіаку:

Овен (21 березня – 19 квітня)

Ви – дружина мандрівнича. Пам’ятаєте ті прекрасні фото, в яких жінка веде чоловіка за руку по різних країнах? Ця дівчина – безумовно Овен. Вона веде свою любов до пригод, незалежно від того, де знаходиться. Вона переконана, що, коли партнери досліджують щось невідоме разом, їх зв’язок зміцнюється.

Телець (20 квітня – 21 травня)

Ви – дружина, що надає підтримку. Коли ви присвячуєте себе будь-кому, ваш обранець ніколи не сумнівається у вашій любові. Ваш чоловік може сміливо приймати на себе ризики, знаючи, що вдома його чекає вірна, любляча і господарська дружина.



Стабільність вашої любові дозволяє пройти через будь-яку битву, знаючи, що все тимчасово, а ваша любов – вічна.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Ви – пристрасна дружина. З вами жоден день не схожий на інший. Сьогодні ви займаєтеся йогою, а завтра – захоплюєтеся фільмами в жанрі нуар. Ваш партнер ніколи не сумуватиме з тим, хто дивиться на світ зі хвилюванням дитини, знаючи, що його можливості нескінченні. Ви будете проводити ночі в ліжку, фантазуючи про життя – і, на відміну від всіх інших, ви прокинетеся вранці і перенесете фантазії в реальність.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ви – любляча дружина. Хлопець, якому пощастить бути поруч з вами, завжди буде відчувати вашу любов і прихильність. Ви станете парою, танцюючою на весіллі власних онуків після того, як прожили разом півстоліття, а люди будуть дивитися на вас із захопленням і прагнути до такої ж любові, як у вас. Ви ставите любов пріоритетом і, врешті-решт, отримуєте відносини, наповнені турботою, увагою і неземним взаємним почуттям.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Ви – загадкова жінка. Коли ви зустрінете Лева, ви запам’ятаєте його. Як чиясь дружина, ви – партнер, який завжди справляє враження. Ви розумні і досконалі і завжди додаєте родзинку в бесіду. Кожен, хто знає вашого чоловіка, хоче познайомитися з вами. Ваша особистість робить вас чудовою супутницею.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Ви – успішна жінка. Ваші мізки – ваша сила. Знайомі, друзі і рідні вашого чоловіка знають, що його дружина – розумна, кмітлива і йде до наміченої мети. Ви – той тип пари, до якої навколишні завжди звертаються за допомогою і порадою, коли їм потрібно розібратися з проблемою. Ви – скеля, на яку спираються інші люди, тому що ви створили міцний фундамент разом.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Ви – ватажок зграї. Ви – соціальний метелик, що не урізав своє коло спілкування, коли вийшов заміж. У вас з чоловіком величезна кількість друзів, які покладаються на вас, коли потрібно їх зібрати всіх разом. Вас оточують люблячі люди, і ваша любов стає сильнішою, тому що ви ділитеся нею з багатьма людьми.

Скорпіон (23 жовтня – 22 листопада)

Ви – темпераментна дружина. Ви – та, з ким ніколи не набридне. Ви привносите в стосунки іскру, приголомшливе спілкування і дотепні жарти. Ви тримаєте людей, яких любите, в тонусі, і це робить кожен день захоплюючим. Ваш чоловік – з тих щасливчиків, у якого немає причин скаржитися на свою дружину.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви – найкращий друг. Коли чоловіки висловлюють бажання вийти заміж за свого кращого друга, вони говорять про одруження на когось на кшталт Стрільця. Ви – та пара, яка веселиться разом, незалежно від того, чим займається. Навіть буденна поїздка в продуктовий магазин з вами обертається веселою пригодою. З вами не нудно і затишно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви – елегантна дружина. Ви втілюєте класичні ідеали про те, якими мають бути відносини. У вас є смак і високі стандарти, і ви схильні більше, ніж будь-який інший знак, вибирати партнера, який розділяє ці цінності. Простіше кажучи, ви – сильна пара. Ви зберігаєте конфіденційність особистих даних і ведете себе консервативно, а в результаті отримуєте інтимність у відносинах, що зачіпає тільки вас двох.

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Ви – дружина-хіпі. У вас завжди були власні унікальні цінності і погляди на життя. У відносинах ви диктуєте власні правила. Люди заздрять вам, тому що ви безстрашно створюєте життя, в якому хочете жити разом з партнером. Ви не переживаєте, якщо ваші відносини не схожі на відносини інших. Ви отримуєте те, що створено спеціально для вас.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Ви – творча дружина. Ви чутливі, креативні і любите збігати від світу в своє затишне місце. Ваш чоловік засліплений любов’ю до вас, тому що ви бачите світ в теплих, яскравих фарбах. Ви постійно вчітеся один у одного і надихаєте на різні вчинки. Між вами ніжне почуття, романтичне і довгострокове.

Джерело.