Вона стала моделлю в 2 роки. Ось як виглядає ця дівчинка зараз (фото)

Крихітка Айра Браун з Америки потрапила в модельний бізнес практично з пелюшок – у 2 роки. Як тільки вона навчилася ходити, то полюбила користуватися маминою косметикою і красувалася перед батьками, пише Videoboom.cc.

Батьки Айри помітили як сильно зовні їхня малеча схожа на ангела і вирішили терміново зробити з неї модель, нехай навіть в такому юному віці.

Коли Айрі виповнилося 2 роки, батьки привели її в модельне агентство, з чого і почалася блискавична кар’єра дитини. Фанати називали її живою лялькою, ангелом, ангельським створінням. Пишні довгі вії, білосніжна посмішка, пухкенькі щічки – здавалося, вона спустилася з небес.

Мало хто знає, що вже тоді батьки білявої красуні йшли на хитрощі: робили їй макіяж, підфарбовували волосся і водили в солярій.

Айра з пелюшок обожнювала фотографуватися, позувати на камеру, брати участь в конкурсах краси, змінювати вбрання. У неповних три роки вона була однією з найбільш високооплачуваних топ-моделей серед дітей.

Варто відзначити, що на адресу батьків Айри звучало багато несхвальних слів. Подумати тільки: змусити свою кровиночку, яка ще ні читати, ні писати не вміє, брати участь у дорослих конкурсах та ще й наносити їй тонну макіяжу на ніжне личко!

Зараз дівчинці 8, вона продовжує зніматися в багатьох фотопроектах, позує для іменитих брендів і до цього часу вважається однією з найпопулярніших дівчаток-моделей в США.

У неї є свій Інстаграм-аккаунт, сторінка у Фейсбуці і канал на Ютубі, де вона спілкується з шанувальниками. Також незабаром на екрани вийде фільм з Айрою в головній ролі.

Джерело.