Тернополі ліплять вареники для АТО

Тернопільські волонтери вирішили нагодувати українських захисників. Вони вже декілька днів поспіль збираються, аби готувати їжу для АТОвців. На черзі вареники. Волонтери просять усіх небайдужих допомогти. Продукти є, потрібні лице руки.

7067-vareniki-s-vishney-4

Оскільки зараз така ситуація, що бійцям дарують лице обіцянки, тому охочі люди бажають допомоги їм справжньою та потрібною справою. Адже їжа потрібна завжди.



Тим більше знайти роботу не всі можуть після повернення з місць бойових дій. Також не всі взагалі можуть працювати. А на допомогу, яку виділила держава захисники не можуть вижити. Підвищення тарифів на комунальні послуги, а також подорожчання продуктів та проїзду. Все це затягує ремені на поясах звичайних людей, а що говорити про тих, хто живе на мінімальну допомогу.

«Ми вважаємо, що такі люди достойні уваги та пошани. Але, на жаль, на них зараз всім просто байдуже. Ніби найбільші атаки позаду, зараз вже мало що говориться про стан на сході, тому всі вже трішки забули про потребу в допомозі. Але вони люди, котрі допомогли нам спокійно спати під своїми дахами та не думати про війну. А ми їх кидаємо напризволяще. Так не можна», – розповідає волонтерка.

Джерело http://www.vsemisto-te.info/