Фахівці склали розпорядок дня, щоб схуднути

Як правильно скласти розпорядок дня

Постійне дотримання дієти і тренування не завжди призводять до зниження цифр на вагах. Щоб ваш раціон був правильним і сприяв зниженню ваги, необхідно правильно скласти свій розпорядок дня.
Прагнення до досконалості вимагає не мало сил. Тренування і правильне харчування – це лише перша частина плану, який приведе до успіху.
Інформаційний портал “Знай” розповість, як правильно розподілити свої годинники та харчування на цілий день.
7:00
Після підйому не варто чекати якийсь час, щоб зробити зарядку. Фахівці рекомендують відразу після пробудження зробити кілька присідань і віджимання. Виділіть по 2 хвилини на кожну вправу.
7:15
Настав час для сніданку. Самим корисним сніданком вважається омлет або вівсяні пластівці з фруктами.
7:45
Після легкої зарядки рекомендується ще виконати повноцінне тренування.



Ви можете відправитися в зал або зробити пробіжку.
9:00
У вашому раціоні повинні бути присутніми продукти, які здатні наситити організм кальцієм. Завдяки дослідженням у 2007 році, вченим вдалося довести, що склянка молока, випита після тренування сприяє зниженню ваги.
10:00
Час для перекусу, щоб наситити організм протеїном. Можна з’їсти бутерброд з курячим м’ясом і твердим сиром.
11:00
Якщо в цей час ви знаходитесь на роботі, то можна виділити 15 хвилин для короткого відпочинку, вийти на вулицю, пройтися і подихати свіжим повітрям.
13:00
Обід. Обід готуйте для себе самі, щоб ви могли контролювати надходження необхідних речовин.

16:00
В цей час організм починає відчувати голод. Щоб перекуси не шкодили вашій фігурі, випийте чашку зеленого чаю без цукру.
19:00
Повернення додому, потім вечеря. Дієтологи настійно рекомендують виходити на прогулянку після вечірньої трапези.

21:30
Перед сном необхідно повністю розслабитися, щоб позбутися від отриманого стресу протягом дня. Можна почитати улюблену книгу, послухати музику, подивитися комедію або романтичну картину.
22:30
Час для сну. Щоб вам вдалося швидко заснути і дати організму повноцінний нічний відпочинок, закрийте штори, таким чином ви не піддаєте гормони сну в стан бодьорості.
Раніше портал “Знай.ua” розповів про те, що читаючи книжки у вечірній час, переглядаючи улюблені журнали і ток-шоу, наше тіло повністю розслабляється. Але, щоб запобігти збільшення маси тіла і додатково його скинути, якщо це потрібно, розглянемо декілька порад. Ці методи не будуть обтяжувати в кінці дня і більш того, надасть можливість додатково спалювати свої калорії.

Джерело.