Батько зґвалтованої дівчини вчинив самосуд в залі судового засідання

Через м’який, на його думку, вирок, обурений батько вихопив три саморобні метальних ножі. Один за іншим він метнув їх у злочинця, немов в якусь мішень, розповідає from-ua.


Інцидент стався блискавично, що поліцейський конвой, просто не встиг зреагувати.

Всі три ножа влучили в ціль, причому два з них потрапили в серцеву область, а третій бойової метальний ніж пробив нещасного гортань.

Засуджений намертво звалився на місці. Месника тут же заарештували прямо в залі суду. Задоволений скоєним громадянин Каравайкін не пручався і добровільно віддав ще два метальних ножа.

Про свої мотиви він сказав наступне: «виростіть запашну прекрасну квітку, потім подивіться, як його хтось затопче брудними чобітьми, і ви зрозумієте мій вчинок. Моя дочка двічі намагалася накласти на себе руки після зґвалтування і обидва рази її врятувала тільки випадковість. Вона до цих пір знаходиться на лікуванні в психіатричній лікарні, а цьому негіднику, дали якихось п’ять років загального режиму, та ще й умовно».

Картинки по запросу суд

На питання про заздалегідь приготовлені знаряддя вбивства, підслідний відповів, що він припускав подібний вирок, тому, як йому не раз пропонували хабар, за те, щоб він забрав заяву з поліції, і навіть спробували діяти фізично, банальним мордобоєм, але зв’язатися з колишнім афганцем їм дорожче встало.



Тоді він заздалегідь виготовив по кресленнях з інтернету п’ять бойових метальних ножів. Після тижня інтенсивних тренувань, він легко потрапляв в гарбуз з двадцяти метрів зі швидкістю один ніж в секунду.

За вироком Верховного суду, громадянину Каравайкіну призначили покарання у вигляді восьми років позбавлення волі умовно і звільнили в залі суду. Умовне покарання було винесене рішення присяжних засідателів, у більшості яких були дочки різного віку.

Джерело.