Експерти визначили, які секс-роботи подобаються чоловікам найбільше: “Зріла Марта” чи “Дика Венді”?

Виробник секс-роботів розповів про те, що вважають за краще бачити їхні клієнти. Як виявилося, вони прискіпливо ставляться до всього: від кольору волосся до особливостей тіла ляльки.

Журналісти видання The Sun поговорили з американською компанією True Companion, яка отримала світову популярність завдяки випуску першого в світі секс-робота Roxxxy, щоб дізнатися, які переваги у їх клієнтів.

Як виявилося, в основному у клієнтів смаки на секс-іграшки вартістю майже 10 тисяч доларів сходяться. За таку ціну клієнтам пропонується величезний вибір вбудованих опцій. До них відносяться зачіски, тон шкіри, переваги в макіяжі і навіть дизайн лобкового волосся! Спектр доповнень постійно зростає, адже нові клієнти привносять свої побажання з приводу того, як повинна виглядати їх роботизована коханка.

Найбільш популярні – темне волосся і сині очі, а також засмагла шкіра.

Інженер компанії розповів, що чоловіки віддають перевагу роботам з пишними формами – і мова йде не тільки про розмір грудей. Що цікаво, практично всі клієнти зацікавлені в красивому макіяжі на обличчі андроїда. Особливо популярні підводка для очей і червона помада.

На стадії виробництва роботів можна наділити не тільки особливими зовнішніми рисами, а й “внутрішніми” якостями: інтересами, смаками і характером.



У більшості випадків інженери забезпечують можливість зміни настрою і характеру роботів за бажанням клієнта.

Найбільше чоловікам подобається, коли робот ніжна, любляча і турботлива (модель “Зріла Марта”). Хоча, як все це проявляється роботом – складно уявити.
На другому місці за популярністю після “Зрілої Марти” стоїть “Дика Венді” – дуже активна і авантюрна дівчина. Вона любить всілякі експерименти і готова абсолютно до всього, що тільки захоче клієнт. Різниця в характері цих двох моделей дуже очевидна.

Джерело.