Стати безстатевим інопланетянином: 22-річний хлопець витратив на своє бажання 50 000 доларів!

22-річний Вінні Ох вже встиг шокувати публіку своїм зовнішнім виглядом.


Але його мета полягає не в тому, щоб стати популярним. Його мета перетворитися на абсолютно безстатеву істоту, яка буде схожа на «людей майбутнього». За словами Вінні, істинна краса полягає в тому, щоб виглядати як чоловік і жінка одночасно і при цьому не бути ні тим, ні іншим.

Втілювати у життя свою мрію хлопець почав з 17 років. Зараз його гаманець поменшав на 50 тисяч доларів, а тіло його лягало під ніж пластичних хірургів більше ста разів.
Сьогодні Вінні є відомим візажистом та починає вливатися у модельний бізнес у Лос-Анджелесі. Завдяки своїй роботі та регулярній участі у численних шоу, хлопець планує витратити ще 160 тисяч доларів, аби повністю перетворитися на безстатевого інопланетянина.
Час від часу Вінні носить лінзи, які перетворюють його очі на два чорних бездонних кола, його нігті нарощені так сильно, що більше нагадують кігті, а його волосся завжди пофарбоване в неприродні кольори. Тепер, для досягнення повного щастя і набуття «ідеальної зовнішності», Вінні хоче видалити свої соски, геніталії і пупок.
Я хочу стати безстатевим інопланетянином.



Я хочу, щоб моя зовнішність відображала те, як я відчуваю себе всередині. Моя мета – це стати гібридом, ні жінкою і не чоловіком. Я хотів стати таким з 17 років. Я звернувся тоді до лікарів, але вони не хотіли мені допомагати. І я не хочу, щоб люди думали, ніби я намагаюся перетворитися на жінку. Я можу жити взагалі без будь-яких статевих органів. Я не бачу причин, чому б мені взагалі не видалити свої геніталії, щоб у мене там взагалі нічого не було,

– говорить Вінні.

На сьогодні я витратив 50 000 доларів на різні процедури зі шкірою, губами і філерами. Все це, щоб виглядати, як інопланетянин. І мені здається, я вже виглядаю, як марсіанин: у мене велика голова, немає брів, і загальний образ відповідає моїм планам. Коли люди запитують, як же я себе самоідентифікую, я відповідаю, що я не з цієї планети,

-додає він.
Як того і слід було очікувати, Вінні Ох став активістом товариства ЛГБТ +, так як впевнений, що його зовнішній вигляд як не можна краще ілюструє те, що «на людей не можна навішувати ярлики»:

Я зрозумів, що я не гей, не бі, не транссексуал, взагалі нічого з того, що вже відомо. Я просто хочу бути собою. Я роблю це, щоб в своєму роді надихнути людей по всьому світу, я хочу, щоб вони перестали навішувати ярлики на себе і на інших, щоб не дивилися на світ зашорене.
Вінні прекрасно розуміє, що привертає увагу людей на вулиці. І він не намагається сховатися від цієї уваги – навпаки, намагається залучити її як можна більше:

Я ношу свої величезні чорні лінзи, як інші носять намиста з перлів. Я вдягаю лінзи так часто, як тільки можу. Ці лінзи роблять мої очі величезними, деякі люди навіть вважають їх демонічними. Але мені подобається – мені здається, вони прекрасні, вони роблять мій погляд схожим на погляд тварини.

Вінні оточений людьми, які всіляко його підтримують, кажуть йому компліменти, запевняють, що він прекрасний і що вони натхненні його сміливістю. З іншими людьми Вінні намагається не спілкуватися. Він навіть взяв участь в телевізійному шоу «Пластичні хірурги Голлівуду», в якому зібралася величезна компанія людей, психологічно залежних від різних модифікацій власного тіла.
Безумовно, Вінні виділяється навіть в такій строкатій компанії.

Вінні – це представник нового покоління людей. Ці люди хочуть виглядати по-іншому, і через 15 років будуть сотні таких людей, що виглядають, як Вінні,

– каже продюсер цього шоу.

Джерело.