У Тернополі запроваджують свято гармонії та спокою (фото)

Вчора, у Тернополі, просто неба десятки людей опановували ази йоги. З різними практиками та медитацію багато тернополян знайомилися вперше.

З 16 години на Єлесейських полях проводилися безкоштовні майстер-класи. Тренерами були Міла Кучеренко («Power yoga»), Володимир Сова (Медитація під звуки мантр) та Лілія Парій («Йога в потоці»). Охочих познайомитися з індійською культурою зібралося чимало.

– Під час майстер-класу орієнтувалась на простір, на людей. Багато пробували елементи йоги вперше, тому давала легкі вправи, які не відіб’ють охоту. Навпаки, допоможуть відчути оновлення, здоров’я та силу.



Одна жінка завдяки ефективним вправам змогла зменшити головний біль. Загалом майстер-клас з йоги просто неба проводжу не вперше, усі відвідувачі залишилися позитивними і задоволеними, – розповіла Добі тренер у Фітнес клубі Energy Лілія Парій.

Захід організувала ГО «Молодіжне об’єднання «Файне місто». Основна мета – запровадити у Тернополі свято гармонії та спокою «Ternopil Yoga Day».

Опісля трьох майстер-класів Лілія Парій разом з Володимиром Совою провели ще один сеанс медитації. Вправи усі виконували під звуки індійського музичного інструменту коші. Він стояв біля кожного і грав по-різному. Мелодія залежить від людини, від її внутрішнього наповнення та енергії, яку випромінює. За мелодією і за реакцією людей було цікаво спостерігати.

Джерело.