Ревнивий чоловік відрубав дружині ступню на очах у дітей

Через отримані травми лікарям довелося ампутувати ліву ногу матері двох дітей.


Путу Керін позбулася ступні після того, як п’яний чоловік запідозрив її в зраді. 36-річний чоловік напав на жінку і завдав декілька ударів мачете. В результаті чоловік відрубав 33-річній жертві ступню на лівій нозі і, усвідомивши, що накоїв, повіз її до лікарні.

Свідками жахливої ​​трагедії стали двоє дітей у віці 9 і 12 років. Коли поліцейські прибули на місце події, вони виявили в будинку футболку, шорти і рушник з плямами крові, а також знаряддя злочину – мачете з 31-сантиметровим лезом. Чоловіка відразу затримали.

В результаті отриманих травм Путу довелося ампутувати ліву ногу, в той час як на правій у неї залишився глибокий поріз. Це залишило жінку без можливості працювати, щоб прогодувати своїх дітей, платити за лікування, протезування ніг або будь-яку реабілітацію.

Раніше Путу працювала в будинку у бійця ММА австралійця Рохана Леонардо.



Чоловік всіляко допомагає своєму старому другові й організував збір грошей на подальше життя постраждалої.

Рохан Леонардо каже:

Не дивлячись на все, що вона пережила, вона як і раніше залишається позитивною людиною і посміхається точно так, як і завжди. Якби ви мали задоволення зустрітися з Путу, ви б дізналися, що вона одна з найбільш добрих і чуйних людей.

Джерело.