Господаря загриз пес під впливом кокаїну, який чоловік забув на столі

Наркотики – вбивають! У будь-який спосіб!

Поліцейські знайшли ще живого чоловіка з розтерзанним обличчям і шиєю, на якій була глибока відкрита рана.

Стаффордширський бультер’єр на прізвисько Майор розтерзав свого господаря, з’ївши залишений ним кокаїн, доза якого в вісім разів перевищувала середньоразову. Собака схопила 41-річного британця Маріо Перівойтоса (Вуд Грін, Північний Лондон) за обличчя і шию через декілька хвилин після того, як у нього почався епілептичний напад від вживання наркотиків, повідомляє Тhe Sun.

Незадовго до цього чоловік брав участь в зйомці документальної програми про життя та реабілітацію наркозалежних BBC Drugs Map Britain. Після того як знімальна бригада пішла, Маріо вирішив розслабитися і прийняв дозу, залишивши наркотики в доступному для собаки місці. В результаті, коли господареві стало погано, Майор накинувся на нього.

Ветеринар каже:

Практично неможливо передбачити поведінку собак під впливом наркотиків. Вони стають дуже збудженими і схвильованими. Імовірно, що напад стався саме з цієї причини.

Коли поліцейські Лондона прибули на місце події, їм знадобилося ще близько 10 хвилин, щоб відкрити вхідні двері.



На шиї Маріо була відкрита рана довжиною в п’ять сантиметрів. Чоловіка терміново доставили в лікарню, але незабаром він помер. Тепер поліція вимагає приспати пса.

Джерело.