Бійка, розбитий ніс, два вилучення: “Нива” на крові здобула чергову перемогу (відео)

16 вересня футбольний клуб “Нива” в дванадцятому турі Другої ліги вдома здобув мінімальну перемогу над вінницькою “Нивою-В” — 1:0.

Друге побачення тернопільської і вінницької “Ниви” у чемпіонаті знову ознаменувалося емоціями, вилученнями та інтригою. Перемогу господарям приніс точний удар Ігоря Гатали, який реалізував вихід сам-на-сам з воротарем.

Активно йти вперед тернопільська “Нива” розпочала зі стартових хвилин. На 2-ій хвилині Вонс пробивав зі штрафного, проте воротар легко справився з цим ударом. Відповідь гостей була схожою. Суперник виконав навіс зі стандарту, але Механів опинився першим на м ‘ ячі.

Вийти вперед господарям вдалося завдяки помилці оборони вінничан. Темерівський необачно відпасував назад і цим скористався Гатала, який перехопив м ‘ яч та майстерно реалізував побачення з кіпером “Ниви-В”.

Незадовго після взяття воріт суперники зробили другий вагомий подарунок нападникам “Ниви”.



Цього разу Дмитренко, намагаючись відпасувати воротарю, віддав м’яч Юрію Головачуку. Форвард обіграв воротаря, але на останньому рубежі опинився хтось із захисників і головою виніс м’яч на кутовий з пустих воріт.

Кінцівка тайму запам’яталася двома неточними ударами Браславського, а також небезпечним ударом Головачука — воротар перевів на кутовий. А перед свистком на перерву капітан “Ниви-В” Колінз неточно пробив головою після кутового.

Другий тайм розпочався із перспективного проходу Гатали та прострілу у штрафний суперника — сейв воротаря. Після цього кілька моментів створили гості, які всіма силами намагались відігратись. Щоправда, Дмитренко пробив вище воріт, а після удару головою захисника “Ниви-В” вдало зіграв Механів. Також невдачею завершились спроби Хохлова та Колінза.

Тернополяни теж мали нагоди збільшити рахунок. Зокрема Слоневський пробив вище з лінії штрафного майданчика, а з ударом Гатали не вперше у цьому матчі справився воротар вінницької команди.

Приблизно за десять хвилин до завершення матчу стався неприємний епізод. Усе розпочалося із того, що вінничанин Маляренко ліктем розбив до крові ніс Тарасу Морозу. Арбітр цей епізод проігнорував, а коли гра зупинилася, на полі розпочалася штовханина. Двічі гравці суперника вдарили головою футболістів “Ниви”, але і ці факти залишились поза увагою рефері. Натомість він “нагородив” другою жовтою карткою Ігоря Вонса та залишив господарів у меншості.

Проте перебувати в чисельній більшості вінничанам довелося цілих дві хвилини, допоки Тимофій Брижчук теж не отримав друге попередження за зрив атаки у центрі поля.

До основного часу матчу арбітр компенсував сім хвилин і на другій доданій “Нива” могла остаточно зняти усі питання про переможця. Апанчук, який вийшов на заміну, вибіг на побачення з воротарем, але, на жаль, переможцем з цієї дуелі вийшов голкіпер “Ниви-В”. Згодом воротар суперників навіть пішов у штрафний майданчик “Ниви”, але і це не допомогло гостям у цьому матчі.

Наступний поєдинок у чемпіонаті тернопільська “Нива” теж проведе вдома. У неділю, 24 вересня, наша команда зустрінеться із чернівецькою “Буковиною”.

Джерело.