У Львові активісти «Правого сектора» напали на офіс ліворадикалів

У неділю ввечері, 6 листопада, у Львові виникли сутички між правими та лівими радикалами. За попередньою інформацією, у сутичках на вул. Залізничній брали участь близько 200 осіб з обох боків, були застосовані димові шашки і петарди, – повідосляє ZAXID.NET.

1478467002-kriminal-sutichka-lviv-jpg

Сутички виникли між представниками «Правого сектора», «Азову» і активістами ліворадикального «Автономного опору». Останні мали намір сьогодні провести вуличний марш на честь Нестора Махна. Напередодні суд заборонив проведення такого маршу.

Як повідомили представники «Автономного опору» у соціальних мережах, на соціальний центр «Цитадель» напали представники «Правого сектора».

«Ми все відбили, з нашого боку немає ніяких втрат. Зі сторони нацистів декілька поранених», – йдеться у повідомленні.

Відео нападу, що оприлюднили активісти “Автономного опору”

Одразу після того, як стало відомо про сутички, на одній із офіційніх сторінок «Правого сектора» у з’явилося повідомлення про причетність активістів «Правого сектора» до сутичок, однак приблизно за 15 хвилин воно було видалено.

«Близько сьомої вечора ми зібралися на віче біля пам’ятника Шептицькому.



Нас було десь 400 людей, не лише представники «Правого сектора», а й «Азову», інші активісти. Ми провели мирне зібрання і розійшлись. Згодом були повідомлення про сутички. Моїх людей там не було, я нікого туди не відправляв», – розповів ZAXID.NET лідер місцевого «Правого сектору» Тарас Хамер.

За словами Хамера, один з активістів «Правого сектору» написав про сутички, які відбулися на вул. Залізничній, від імені сторінки «Правого сектору» у соцмережі Вконтакті. Однак, на вимогу Тараса Хамера цей допис було видалено. «Я сказав, щоб цей допис видалили, бо цю інформацію можуть використати проти нас. Наших людей там не було, я не знаю, хто спричинив ці сутички», – додав Тарас Хамер.

До участі у подіях може бути причетне також праворадикальне угрупування «С14». Принаймні, про це йдеться на офіційній сторінці організації у Вконтакте. Вони стверджують, що в результаті сутичок кілька людей отримали поранення.

У поліції ZAXID.NET підтвердили факт масових сутичок, у яких взяли участь близько 200 осіб з обох боків. На місце події прибуло 10 патрульних екіпажів поліції, яким вдалося навести порядок – агресивно налаштовані молодики з обох боків просто розбіглися. За даними поліції, поранених у ході сутичок нема.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Джерело: zaxid.net