Хто з нардепів парламенту володіє найдорожчим автопарком?

Автомобільний парк парламентарія і заступника глави фракції “Народний фронт” Сергія Пашинського, який очолює Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, визнаний найдорожчим серед автопарків його колег по парламенту. Про це йдеться в журналістському розслідуванні, проведеному за сприяння Міжнародної неурядової організації “Freedom House”.

1477322627-tehnika-mers-jpg

Як з’ясувалося, Сергій Пашинський є власником кількох автомобілів класу люкс: “Mercedes-Benz S 450”, двох броньованих “Mercedes-Benz Gelandewagen”, броньованого “Mercedes-Benz SL 55 AMG”, “Bentley Bentayga W12 6.0 TSI”. Крім зазначених машин, депутату також належать близько семи автомобілів класом нижче, які використовує його охорона.

Загальна вартість його автомобілів становить близько $4,5 мільйона.

Друге місце в рейтингу найбагатших депутатів- “автомобілістів” дісталося Сергію Рибаку з “Радикальної партії Олега Ляшка”. Всього у “радикала” є п’ять автомобілів, їх сумарна вартість становить майже $3,5 мільйона. Серед них: “Ferrari”, “Rolls-Royce Phantom Coupe”, “Range Rover”, “Lexus” та “Mercedes-Benz Gelandewagen”.

У трійку лідерів увійшов Руслан Сольвар, колишній “регіонал” і нинішній член фракції “Блок Петра Порошенка”, відомий як права рука співголови “Опозиційного блоку” Бориса Колеснікова. Автопарк нардепа оцінюється в $2,7 мільйона, проте жодна з семи машин, на яких пересувається Руслан Сольвар, не належить йому офіційно.