На Бумбокс у Тернополі – у два кліки мишкою

Потрапити на концерт популярного українського гурту Бумбокс, що відбудеться в Тернополі 7 жовтня, можна здійснивши всього два кліки мишкою у дистанційному сервісі Приват24.

Така можливість з’явилась завдяки партнерській домовленості між організаторами концерту та ПриватБанком.

“Розширення можливостей здійснення платежів – одна з пріоритетних цілей роботи ПриватБанку, – розповідають у прес-службі банку у Тернопільській області. – Ми постійно розширюємо, як способи оплат, так і асортимент послуг та товарів, котрі можна оплатити через наші сервіси. На сьогодні реалізована оплата квитків на розважальні заходи, оплата доставки товарів, бронювання готелі та багато іншого. Пропонуємо усім спробувати та потішити себе квитками на чудові концерти, що відбудуться невдовзі у нашому місті!”

Щоб придбати квиток на Бумбокс, достатньо у своєму Приват24 перейти в меню «Усі послуги» –> «Квитки» –> «Заходи» та обрати необхідний концерт.

Турне гурту присвячено виходу EP “Голий Король” охопить 21 місто України. Бумбокс проїдуть від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода. Бумбокс – це завжди неймовірно емоційно й по-справжньому! Їх люблять й чекають, а повні зали – тому підтвердження!

Джерело.