Тікай! 4 сигнали до того, що прийшов час бігти з відносин

Все наше життя – це низка зустрічей і розставань.


Якісь зустрічі роблять нас щасливими, інші можуть стати випробуванням. Важливо розуміти, яких людей не варто пускати в своє життя.

Ми описали деякі моменти, зіткнувшись з якими, варто задуматися, адже вони є тривожним дзвіночком.

Постійно критикують і заздрять

Бігти з відносин

Вічна критика. Ці люди не чують нікого, крім себе. Для них критика – це умовний рефлекс. Що б ви не сказали або не зробили, вони завжди критикують вас.

Заздрість при вашому самому незначному досягненні. Така людина ніколи не буде радіти вашим успіхам, так як вважає, що тільки він заслуговує на повагу і похвали.



Через закомплексованість він бачить суперника в кожному.

Приймають ваші старання заради них як належне

Бігти з відносин1

Такі люди приймають все як даність. Для них не існує чогось незвичайного. Ви приготували святкову вечерю, тому що так і має бути, а не тому що ви молодець і хотіли порадувати другу половинку. Незважаючи на те що байдужість очевидна, багато хто воліє і далі котити камінь в гору. Подумайте про себе і про те, що є вдячні, гідні люди.

Паразитують

Бігти з відносин2

Таких людей абсолютно не цікавлять ваші почуття і потреби. Вони встають на ноги за ваш рахунок, при цьому вважають, що крім них ніхто нічого не заслуговує. Жити з такою людиною – випробування. Вони можуть впливати не тільки на ваш настрій і бюджет, а й на професійне зростання.

Маніпулюють вами

Бігти з відносин3

Незначні прохання – звичайна справа. Але коли ви бігаєте як білка в колесі за потребою і без – це маніпуляція. Крім головного болю, такі люди вам нічого не дадуть. Вони люблять, коли виконуються їх бажання, виконуються поставлені ними завдання. Їм необхідно брати, але не давати. Якщо ви перестанете піддаватися на всі їхні виверти, швидше за все, вони підуть на пошуки маріонетки.

Джерело.