На Тернопільщині масово ловлять наркоманів

За останні кілька днів у поліцейських Тернопільщини великий улов наркоманів.

В обласному центрі патрульні затримали таксиста, який не виконав вимогу дорожного знаку і при спілкування помітили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду в обласному наркодиспансері він відмовився, на нього складено протокол за керування у стані сп’яніння та винесено постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права кермування.

Також, на вулиці Злуки мешканець одного із будинків повідомив, що у дворі невідомі курять наркотичні речовини. По прибутті на місце події інспектори виявили неповнолітню дівчину із згортком рослинної речовини, схожої на наркотичну, та пристрій для її куріння.

У селі Плебанівка Тернбовлянського району під час обшуку поліцейські виявили на горищі чоловіка 10 кілограмів висушених рослин снодійного маку. Мешканець села стверджував, що знайшов мак та зберігав для того, щоб використовувати для себе, як ліки.

Чоловікові інкримінують незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах, повідомляють у патрульній поліції Тернопільської області.

Джерело.