У Тернополі за «хатинку біля ставу» хочуть чверть мільйона (фото)

Унікальну пропозицію по місцю розташування в Тернополі розглядають на сайті агенції нерухомості. На продаж виставили будівлю «Бази відпочинку вихідного дня» на узбережжі Тернопільського ставу.
Продають базу за 250 тисяч доларів. Вказане можливе призначення будівлі – відпочинково-розважальний комплекс, житло, офіс.

– Таке місце розташування надає можливість повноцінно відпочити, надихатись цілющим «морським» повітрям, послухати дзвінкий переспів птахів, спокійно порибалити чи, навпаки, активно провести час на водному транспорті, – йдеться в оголошенні. – Милуючись краєвидом Тернопільського ставу з приватного причалу, забуваєш про плинність часу, бурхливий потік проблем і клопотів, саме тут хочеться набиратися свіжих сил, позитивної енергетики, щоб бути знову готовим до повсякденного життя. Маркетингове дослідження розміщення об’єкта показало, що це місце є унікальне за своїми перспективами і надає можливість використати будівлю для облаштування ще більш сучасної рекреаційної, житлової зони чи престижного офісу.

Тернополяни обговорюють законність такого продажу у Facebook.
– Якщо продадуть, будівля вже не буде комунальною власністю, – пише Андрій Чорний. – А приватна власність не може знаходитись на відстані менше 100 м до водойми.

Джерело.