Тернополяни можуть поскаржитись міській раді на неякісні ремонти

У Тернополі тривають капітальні ремонти житлового фонду. Стан виконання ремонтних робіт особисто контролює міський голова Сергій Надал під час ранкових об’їздів міста.

1477474906-tehnika-telefon-jpg

Очільник зустрічається із мешканцями прилеглих будинків, слухає пропозиції тернополян під час прямих ефірів та особистих прийомів.

Сергій Надал зазначає, що вдячний усім мешканцям, які слідкують за належним виконанням ремонтів у місті і закликає при наявності скарг на якість проведення ремонтних робіт телефонувати на довідку 15-80.

– Традиційно перед тим, як ми у Тернополі розпочинаємо капітальний ремонт будь-якого двору, фахівці зустрічаються із мешканцями будинку, показують їм проект, враховують побажання людей щодо облаштування еко-парковок, розширення проїзних частин, перенесення сміттєвих баків, тощо. І лише після цього розпочинаються ремонти, – розповідає очільник Тернополя. – Мета ранкових об’їздів не лише подивитись на якість виконаних робіт, але й почути думку людей стосовно тих робіт, які проводяться і, можливо,  їхні пропозиції, що варто вдосконалити чи змінити на тій чи іншій території.