Тернопіль, як зона стихійного лиха

Прогнози Гідрометцентру справдилися, Тернопіль  почало замітати снігом.  На вулицях міста активно працюють комунальники, а влада просить тернополян без крайньої потреби не виїзжати з міста.

1479028922-priroda-snig-v-ternopoli-jpg

Очільник Тернополя Сергій Надал прокоментував ситуацію на вулицях Тернополя: «Техніка працює, снігопад надмірний, ідеальної ситуації не буде, будуть проблеми, бо сніг не припиняється і не припиниться протягом доби. Це стихійне лихо, прошу тернополян без крайної потреби не виїзжати з міста. Комунальники працюють в посиленому режимі цілодобово».

Тернопільська міська рада звертається до жителів міста, у випадку незадовільного прибирання об’єктів благоустрою та житлового фонду, інформувати довідку 15-80.

А також рекомендує:

  1. водіям транспортних засобів утриматись без необхідності від поїздок по місту, замінити шини на зимові та суворо дотримуватись Правил дорожнього руху.
  2. мешканцям житлових будинків для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій утриматись від паркування транспортних засобів в дворах.
  3. мешканцям звернути увагу на наявність протектора у взутті і перейти на так звану «зимову ходу».

Сніг у ТернополіСніг у Тернополі


Джерело: Тернопіль НАЖИВО!