Депутати на Тернопільщині знову намагатимуться нахабно віддати українські землі московській церкві (ДОКУМЕНТ)

12 жовтня відбудеться сесія Почаївської міської ради, яка знову обіцяє бути “гарячою”. Це вже далеко не перша спроба депутатів віддати землі Почаївської лаври у приватну власність, що дасть панівну владу московській церкві. Проте громадські активісти на чолі зі свободівцями до останнього захищатимуть територію лаври від загарбання її “чужими руками”.

Цього разу Почаївська лавра планує показати неабияку активність, однак виключно “для картинки на телебаченні”, аби апелювати аргументами негативного впливу до себе на 28 сесії ООН.

Адже, як писалось раніше, міський голова Почаєва вирішив захищати майнові інтереси лаври Московського патріархату перед поважною міжнародною організацією.

При цьому, із власних джерел нам стало відомо, що на сесію міської ради плануюють привезти охоронні фірми з Тирасполя (Молдова), а також інші сумнівні особи, які контролюються спецслужбами Росії.

Більше того, Почаївські депутати настільки знахабніли, що до загальної площі вони вирішили додати ще понад 2 га земель та передати їх в постійне користування Лаврі.

Відтак, націоналісти, громадські активісти та небайдужі громадяни прикладуть максимум зусиль, аби не дозволити віддати землю у приватну власність церкві, яка замість того, щоб служити, створює на нашій землі осередки держави агресора.

Нижче можна переглянути Проекти рішень, винесених на сесію Почаївської міської ради:

Джерело.