Рух пасажирського та великогабаритного транспорту в області – заборонений

Із проблемою пересування зіткнулися не лише у Тернополі. Через сніг, яким замело автошляхи, зупинили рух пасажирського транспорту по всій області, – повідомляє ІНТБ.

п. МИРОСЛАВ:

«Чекаю на автобус від ранку, від 9 години. Не можу доїхати додому, до села. Нема нічого, нема чим добратися».  

1479144518-rizne-vidmineno-jpg

На годиннику, тим часом – майже 13-та.



Тобто, пан Мирослав на автовокзалі – вже не першу годину. Нас запевняє, залишатиметься там, поки таки не поїде додому. Втім, чоловік – не єдиний, хто не може дістатися до місця призначення. Через негоду дороги області непроїзні для пасажирського транспорту ще від неділі.

МАРІЯ ЧЕРНЯВСЬКА, диспетчер тернопільського автовокзалу:

«13 числа вранці позакурювало дороги. Ну і в 9:55 закрили рух повністю, по цілій області. Ми, диспетчери тернопільського автовокзалу, повідомили всі районні АТП, всі станції, хто був в них вже з автобусів, з шоферів на автостанції, щоб не випускали в Тернопіль, і взагалі – нікуди, щоб поверталися в автобусний парк. Ну, тим більше, з парку вони вже не випускали теж».      

На автовокзалі нам розповідають – чекають рішення відповідних служб.

МАРІЯ ЧЕРНЯВСЬКА, диспетчер тернопільського автовокзалу:

«Будемо вже знати все докладніше, коли ми зможемо відкрити. Пасажири, звичайно, і бачать, і все, але хочуть їхати, хочуть додому дістатися, до рідних, до дітей, повернутися, а де ж ночувати? Ну, але в нас автовокзал відчинений. Вони, значить, були в нас, на автовокзалі. Хто в залі, хто в шоферській, хто не мав де йти. Ну, цілу добу автобуси – рух припинений. Автобуси не курсують ніде».   

Як стало відомо згодом, на засіданні оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди вирішили, що принаймні до ранку 15 листопада пасажирський транспорт областю не курсуватиме. Те ж саме стосується і фур.


Джерело: ІНТБ