ФОТОФАКТ. Як MONATIK футболіста “Шахтаря” на свій концерт затягнув

Тарас Степаненко заповнив паузу між матчами “гірників” культурним заходом

Півзахисник донецького “Шахтаря” і збірної України Тарас Степаненко набирається сил на “українське дербі” проти київського “Динамо” за допомогою музики.

Футболіст разом зі своєю мамою сходив на концерт українського виконавця Дмитра Монатика (MONATIK) в столичному Палаці Спорту. Раніше співакові і його команді відмовили у видачі робочих віз на турне по США.

“Маргарита (дружина футболіста – прим.) не змогла піти на концерт, тому відпустила з мамою”, – підписав знімок в Instagram Степаненко.

Нагадаємо, у вівторок Степаненко допоміг “Шахтарю” на виїзді обіграти “Фейеноорд” в Лізі чемпіонів.

Уже в неділю, 22 жовтня, на “гірників” чекає матч проти “Динамо” в чемпіонаті України. Початок матчу – о 19:30. Наш сайт проведе текстову онлайн трансляцію матчу.

Раніше стало відомо, що в матчі зможуть взяти участь Дентіньо та Євген Хачеріді, котрі пропустили кілька попередніх зустрічей через травми.

Також повинен повернутися в стрій Домагой Віда, який отримав шокуюче розсічення голови в матчі Ліги Європи проти “Янг Бойз”. А ось на Сергія Сидорчука Олександр Хацкевич розраховувати не може – українець вирушить на обстеження до Іспанії.

Джерело.