Чим Українці замінювали презервативи в старовину (18+)

Контрацепція у давнину була забороненим явищем у порядних людей.

У минулі часи, щоб то й справа не вагітніти, багатьом українським подружжям доводилося просто припиняти займатися сексом, передає Ukr.Media.

Однак деякі пари наших предків удавалися до різного роду контрацепції.

1. Головним способом не залишати свого насіння всередині дружини, вважався так званий “висмик“ або, кажучи сучасною науковою мовою, перерваний статевий акт. Однак список розумних і ефективних методів контрацепції на цьому закінчувався і в хід йшли народні і магічні способи.

2. Одним з перевірених способів вважався секс на животі або по-собачому. Принаймні, українські жінки переконували один одного в тому, що вагітність після такого сексу настає рідше, ніж після близькості в місіонерській позиції.

3. Ще однією незрозумілою традицією у запобіганні вагітності можна назвати вживання в їжу хліба з вовною корови чи вівці і відмова від насіння в будь-якому вигляді.

4.



Зовсім вже дивним звичаєм, допомагає не завагітніти був ритуал, коли жінка прала речі, забруднені менструальною кров’ю і викручувала воду в корм худобі, щоб тварини разом з їжею з’їдали її здатність до дітородіння. З тією ж метою після пологів плаценту немовляти згодовували свиням.

5. Деякі жінки, щоб не зачати, відразу після сексу вимивали з себе сперму карболовою кислотою, яка, звичайно ж, шкодила організму і при цьому явно не рятувала від можливої вагітності.

6. У рідкісних випадках перевіреним способом убезпечити себе від зачаття українці вважали ритуал спалювання одягу, який був на них під час любові.

Джерело.