Григорій Решетник назвав нового Холостяка справжнім мачо

Ведучий популярного романтичного шоу «Холостяк» розповів про нового героя програми цікаві подробиці. Григорій Решетник впевнений, такого харизматичного чоловіка на проекті ще не було.

Зйомки нового сезону українського реаліті «Холостяк» в самому розпалі. І поки всі шанувальники шоу залишаються в очікуванні весняної прем’єри, Григорій Решетник вже знає? як розвиваються стосунки між співаком Рожденом Анусі та учасницями проекту.

Аби підбадьорити фанатів телешоу ведучий публікує загадкові фото в своєму мікроблозі та дає ексклюзивні коментарі про нового Холостяка. Григорій впевнений, що скоро на телеекранах розгорнуться видовищні події, адже Холостяк чудово розбирається в людях і моментально «зчитує» поведінку учасниць шоу.
Мне кажется, такого талантливого и музыкально образованного Холостяка у нас еще не было. Рожден очень нравится девушкам, в нем есть шарм, магия, харизма. У него на все есть своя точка зрения, и он привык ее отстаивать.



Девушкам нравятся такие уверенные в себе мужчины,

– розповів ведучий.

Також Решетник додав, що Рожден має неперевершене відчуття гумору та не омине можливості «потролити» когось. Тож, залишається чекати виходу в ефір восьмого сезону проекту «Холостяк» та бути готовими до будь-яких подій.

Джерело.