Молитва «Три Янголи» – найсильніший оберіг людської долі

Будь-яке слово має унікальну силу і здатне змінити світ, особливо якщо це звернення до Бога. Молитва – це один з найсильніших оберегів, доступних людині.

Серед усіх людських якостей, мабуть, найбільш нестерпними є гнів і заздрість. Вони здатні в корені змінити не тільки наші думки, але і нашу сутність. Піддаватися їм чи ні, вирішувати вам, однак за іншу людину ви обирати не має права. І це дуже сумно, особливо якщо близька людина або хороший знайомий починає будувати підступи за вашою спиною, приносячи при цьому неприємності. Втричі неприємніше відчувати весь цей негатив на собі.

Молитва «Три янголи» і є той сильний оберіг, який, подібно до щиту, захистить від усього поганого і неприємного.

Молитва-оберіг «Три янголи»

Відомо, що у кожної людини є один янгол-охоронець, приставлений Господом для захисту.



А згідно з деякими переказами, нас охороняють відразу три янгола – два небесних і один земний. Небесні направляють нас в моменти народження і смeрті, а земний опікується нашим життям. Сила трьох янголів, яку ми запалимо молитвою, стане своєрідним щитом, що відображає всі неприємності і проблеми, в яких ми не винні.

Візьміть три церковні свічки, запаліть їх, налаштуйтеся на молитву. Забудьте про всі думки, які заважають вам почути внутрішній голос, що виходить із серця. Побудьте на самоті з собою, якщо цього вимагають обставини. Зверніться до Господа, розкажіть все, що турбує і не дає вам спокою. Але не бажайте нікому зла, навіть якщо вам відомо, від кого на ваше життя виходить жовч і негатив. Ви не суддя і не кат, і не вам карати того, хто зазіхнув на чуже щастя.

Не поспішайте, розслабтеся, дихайте глибоко і спокійно. Зараз ви прочитаєте молитву-оберіг, найсильнішу з усіх відомих. Ви помітите, що якщо читати її регулярно, то через деякий час з вашого життя почнуть іти проблеми. Спочатку це будуть дрібні неприємності, потім більш масштабні. В кінцевому підсумку ви будете захищені від усього негативного. У момент, коли ви перелякалися, коли вас охоплюють тривожні думки, кепські передчуття, та все, що завгодно, вам потрібно впівголоса прочитати молитву:

«Спаси, Боже. Збережи, Боже. Ти призначив мені на допомогу трьох Янголів, трьох Архангелів, відданих захисників. І наказав Ти їм мене оберігати, нікому в образу не давати, від будь-якої напасті берегти, щастя моє стерегти. Так почуйте мене, Янголи, мої Архангели, про допомогу вашу молю, з бідою розібратися хочу. Поставте захисний паркан від землі до самих небес, за який ніхто не зможе зайти.

Перестати боятися хочу всякого люта, язиків дурних, очей злих, розмов поганих, хвороб насильників людей злих і всього диявoльського, що є на землі. Я знаю, за вашою спиною – як за міцною стіною. Врятуйте і збережіть раба Божого (ваше ім’я), Янголи. Оберігайте мене з ранку до ночі. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

Біди і нещастя можуть попереджати вас про те, що ви збилися зі шляху. І поки ви не зупинитеся, все буде ставати тільки гірше і гірше. Візьміть і переосмисліть ситуацію. Подумайте, що ви отримаєте, якщо повернете в інший бік і зміните правила гри, а що – якщо ви будете сидіти місці. Експериментуйте. Найімовірніше, ви самі створите свій особистий Закон Везіння, а молитва і Вищі Сили вам в цьому допоможуть.

Джерело.