Сутенерством і проституцією промишляла у Тернополі мати-одиначка

Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, інкримінують 26-річній жительці Тернопільщини. Жінка організувала бізнес з надання сексуальних послуг в обласному центрі.

У ГУ НП в області розповіли, фіксувати сутенерство і проституцію оперативники почали ще у квітні цього року. Впродовж кількох місяців вони збирали докази, встановлювали осіб і причетність кожного до секс-індустрії.

Вдалося з’ясувати, що організатором була матір-одиначка. До бізнесу вона запросила ще двох друзів. Подруга разом з нею виконувала функції адміністратора, а товариш допомагав з транспортом та розвезенням на місця зустрічі.

Дівчат, які працювали за викликом, бізнесменша знайшла через інтернет. Це четверо представниць Дніпропетровської і Запорізької областей від 25 до 30 років.



Працювали повії вахтовим методом — жінки чергувалися по парах — два тижні в місяць працювали одні, наступні два інші.

Клієнтів шукали через оголошення у соцмережах і на сайтах. Зустрічі організовували лише на виїздах — у готелях, саунах, в орендованих квартирах. Година послуг повії вартувала 1200 гривень. При бажанні клієнта до нього могло приїхати одразу двоє жінок. Коштувало це 3 тисяч гривень.

Частину зароблених грошей дівчата віддавали адміністраторам та таксисту.

У поліції також додали, що виконавиці послуг — малозабезпечені жінки. Двоє з них одружені, мають дітей. Родинам казали, що їздять до Тернополя доглядати за людьми похилого віку.

Дівчат піймали на гарячому в одному з готелів обласного центру після проведення оперативної закупівлі сексуальних послуг. У помешканні сутенерів під час обшуку вилучили комп’ютерну техніку, з якої подавалися оголошення, мобільні телефони, записники з клієнтами, а також мічені гроші.

Триває слідство.

Джерело.