Обгін мало не забрав життя двох жителів Тернопільщини

Другого листопада через неуважних водіїв постраждало двоє осіб – у Бучацькому та Підгаєцькому районах сталися аварії за схожих обставин.

На лікарняних ліжках з численними травмами опинилися двоє мешканців області. Як розповіли в ГУ НП у Тернопільській області, через порушення правил дорожнього руху, у двох аваріях постраждали жінка та чоловік.

У Бучачі, водій RENAULT KANGOO, обганяв автівку, але не розрахував дистанції та врізався в MERCEDES-BENZ 207D. Відтак, пасажирка «Мерседесу» з численними переломами та забоями перебуває у лікарні. Як повідомили поліцейські, у жінки закритий уламковий перелом лівої променевої кістки, забої шийного та верхнього грудного відділу хребта та інші травми.

Того ж дня, у селі Яблунівка, Підгаєцького району, не розминулися УАЗ та ВАЗ. Водій УАЗу виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з «Ладою». Як наслідок, водій ВАЗу опинився на лікарняному ліжку з закритою черепно-мозковою травмою, травмами колін та забоєм головного мозку.

Сьогодні ведеться слідство по обох аваріях, поліцейські відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Джерело.