«Ваш малюк зможе все!» – переконана психолог і психотерапевт Світлана Кухарук

У мене таке відчуття, що Світлану  Кухарук знала завжди. А тоді, на початку 90-х, коли «ніде і нічого окрім купонів», її «Казкотерапія» у запису на касеті, була  для затишного і невеличкого Тернополя, як манна з неба. Чимало сучасних молодих мам і тат нашого міста засинали колись під лагідну і повчальну казочку від пані Світлани. Через те я не здивувалася, коли дізналася, що нова книжка психолога і психотерапевта Світлани Кухарук «Ваш малюк зможе все!» (видавництво «Підручники і посібники») користується сьогодні популярністю не лише серед молодих, але й серед  майбутніх батьків. Що це так, можна було переконатися  під час презентації новинки у книгарні «Ярослав Мудрий».

1479539788-rizne-kuharuk2-jpg

Книжка народилася із багаторічних практичних спостережень та досліджень авторки. У ній мова про щоденні заняття та ігри, навчальні та розвиваючі завдання, тести для перевірки навичок та вмінь, корисні поради батькам.



Посібник допоможе систематизувати ті знання і вміння, яких набуває малюк від народження до трирічного віку. Розкішні ілюстрації сприяють кращому сприйняттю текстових завдань.

Багато батьків купують дорогі розвиваючі ігри. Але цікавість ситуації в тому, каже пані Світлана, що дитина не встигає ними награтися досхочу, бо батьки згодом їх… ховають, мовляв, маля розкидає ігри. Колись мами випускали дітей у двір, там було безпечно і діти бавилися у пісочниці. Старші вчили менших. Сьогодні ситуація змінилася, та й багато сімей живуть окремо від бабусь з дідусями. Батьки змушені самі гратися з дітьми. У дитини має бути свій вільний простір…

Під час презентації посібника присутні мали унікальну можливість поспілкуватися з автором та поставити безліч цікавих запитань.