На Тернопільщині «п`янка» закінчилась трагедією

Шість переламаних ребер, закрита травма грудної клітки та відкрита черепно-мозкова травма, травматичний шок та інші ушкодження – до реанімаційного відділення Борщівської лікарні госпіталізували мешканця райцентру. Чоловік потрапив під колеса автомобіля, яким керував його товариш, – пише Тернопільська Липа.

За словами слідчих, у день нешастя до потерпіло приїхало двоє друзів. Гості почали вживати спиртні напої. Через деякий час власник помешкання запропонував їх розвести по домівках на автомобілі знайомого. Власник автівки, поки його довезли додому, заснув. Товариш припаркував транспорт біля будинку, ключі залишив у замку запалювання, а сам пішов проводжати третього гостя до його оселі.

Проте відійти далеко чоловіки не встигли.



Вони почули, як авто завелося і різко рушило в їхній бік. Власник “ВАЗ-2105″ прокинувся, сів за кермо та почав доганяти сусідів. Проїхав повз них, а тоді різко здав назад. Один з товаришів встиг відскочити вбік, а інший потрапив під колеса авто. Сам ж транспорт після удару опинився в сусідській огорожі.

На місце нещастя сусіди викликали правоохоронців. Водія-порушника тримали, аби не втік. Проте за деякий час приїхав брат водія і автомобіль забрав та сховав.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала за кілька хвилин, по гарячих слідах відшукала транспорт та вилучили його. Аналіз показав, що у крові кермувальника на момент ДТП було 3,2 проміле алкоголю.

Потерпілого швидка госпіталізувала до реанімаційного відділення. До свідомості чоловік прийшов лише за шість годин після нещастя. Триває слідство.

Джерело.