Тернопільський гурт, який вразив британців, презентував новий альбом

Європейські слухачі уже встигли високо оцінити нові треки колективу.

Популярний українсько-канадський гурт Ummagma представив новий міні-альбом “LCD”.

До складу платівки увійшло чотири треки, враховуючи ремікс на титульну пісню від екс-учасника легендарного британського гурту Curve Діна Гарсії, а також нова версія однієї з найвідоміших пісень дуету – “Lama” – у реміксі від одного із співзасновників відомого шотландського колективу CocteauTwins, засновника лейбла Bella Union Records Робіна Гатрі.

За словами легенди британської рок-музики Діна Гарсії, прислухаючись до оригінальних версій “BackToYou” та “LCD”, він хотів “ще більше розширити простір свідомості, який притаманний творчості українського колективу”.

“Працюючи над цими реміксами, я ставив за мету витягнути із оригіналів найпотаємніші і найкосмічніші елементи”, – говорить Гарсія і додає, що він був у захваті від роботи із Ummagma.

В свою чергу Гатрі, коли почув композицію “Lama”, вирішив додати в неї власних гітарних партій і зробити пісню “ще більш атмосферною”.

“У Шони чудовий тембр! Здорово знову працювати з жінкою-вокалістом. Ummagma володіє великим потенціалом, тому мені було вдвічі приємніше працювати з ними”, – каже Гатрі.

Джерело.