Тернопільський депутат з дружиною знялися у романтичній весільній фотосесії

Світлини з життя цього подружжя щодня набирають сотні «лайків» від інстаграм-шанувальників. Проте мало хто знає, що десять років тому у Лєни Абакумової та Володимира Бліхара було ну дуууже скромне весілля.

Це стало відкриттям і для команди, яка працювала над другою серією проекту «Сімейний портрет». Фотосесія у ролі наречених десять років потому, секрети сімейного щастя від відомого подружжя – далі…

День весілля: 14 серпня 2008
Подружній стаж: 10
Різниця у віці: 6
Знаки Зодіаку: Вова – риби, Лєна – лев
Діти, вік: Ліза – 9, Ліна – 4, Вован Вованич – 1,5, старший син Вови Саша – 13.

Яким було весілля:

Дуже скромним, було аж 13 чоловік. На весіллі була присутня також старша дочка, їй було півроку. Одне авто – ретро: ось і весь весільний кортеж. До того з місяць пили колу в жерстяних банках, щоб назбирати комплект, який причепили до машини.



Було дуже затишно. Деякі люди так скромно не святкують навіть дні народження)

Весільні прикмети і забобони, які «загрожували» щастю:

Немає! Ніколи до такого не ставились серйозно! Хоча одна таки є – подружжя не «чокається» бокалами! Але ми не вживаємо алкоголь, тому навіть ця для нас не актуальна.

Що ви тепер порадили б собі тодішнім, коли ви були молодятами:

А чи є сенс щось радити? Це вже усе в минулому. Просто потрібно з будь-яких ситуацій робити висновки і рухатись далі.

Які емоції ви проживали під час зйомок у проекті:

Вова: «Ну все, це остання фотографія!», «Нє, серйозно, ось ця точно остання!», «У мене дуже важлива зустріч!», «Я вже запізнююсь!». Емоції були різні, а взагалі – було весело. Просто Вова не любить фотографуватися. І взагалі, він хотів одягнути джинси замість костюма, бо «Що?! Нормально ж? А що? Люди в такому не одружуються?».

Найщасливіші моменти сімейного життя:

Вова: «Кожен день!». Лєна: «Думаю, що лукавить. Але, насправді, усе так відносно! Деколи буває так, що після важкого робочого тижня просто сидите разом, п’єте чай, чи то каву, по хаті бігають діти, хтось там свариться, Вован намагається залізти на стіл чи помити руки в унітазі, а у нас на обличчях усмішка… А чи не це щастя? Якщо це, то заздріть! Його у нас хоч ложкою їж ».

Сімейні кризи – це…:

Знову ж таки відповідь Володі: «у нас їх не було!». Чесно кажучи, ми ніколи не класифікували наші кризи за якимось запропонованими науковцями критеріями. Чули, що є криза 1,5 року, 7 років. А інколи кризи виникають і неочікувано. Але обертаючись назад, через певний час дивимося на ці усі кризи і сміємося, бо ми смішні тоді собі здаємося. Певно, варто пам’ятати, що криза тільки тоді криза, коли ви думаєте, що є криза. І також варто пам’ятати, що усе минеться, а потім залишаться тільки посмішки, при згадці тих кризових моментів.

Ваші «гострі» теми, з яких може початися конфлікт:

Та інколи гострою темою може бути усе що завгодно. Все залежить від градусу втомленості. Ну а фрази, які варті всього, вони типові для усіх сімей: «ну знов ти починаєш!». Знайомо? Думаю, знайомо 99% пар.

Зазвичай першим мириться:

Усе залежить від ситуації. Якось немає у нас таких сварок, щоб надовго образи залишалися. Бо у мене коротка пам’ять: можу забути, через що образилась. А Вова також не страждає довгою пам’яттю на образи.

Розподіл побутових обов’язків:

Усі роблять усе. Коли не встигаю я, робить Вова і навпаки. Це ж нормально?

Улюблений відпочинок:

Подорожі. Або сховатися в хатці і нікуди не виходити.

Мрії, які ще потрібно здійснити:

Подорожувати! А ще! А ще є, але нехай вони поки будуть секретиком.

Ідея: Пара молода
Сукня: TM Hadassa, весільний салон «Марія VIP»
Макіяж та зачіска: Olena Nechyporuk
Фото: MONRO photography
Букет: Sparkle

Джерело.