Наступного тижня на Тернопільщині додатково призвуть ще 70 хлопців

На Тернопільщині триває осінній призов-2017 року. Наразі 270 чоловік вже перебуває у війську, ще одну команду з 10-ти призовників відправлять до державної спеціальної служби транспорту завтра.


— Планове завдання, яке нам було встановлене, ми виконали. Попри труднощі, які у нас були на початку призову, ми змогли відправити до війська 280 чоловік, — каже полковник Леонід Нечипорук.
Проте, Кабінетом Міністрів, на прохання генерального штабу ЗСУ, в області оголошено додаткове завдання щодо призову на військову службу.
— Додаткове завдання складає 70 чоловік, яких ми повинні оповістити, призвати і відправити протягом наступного тижня. Вони спершу будуть проходити службу у навчальному центрі в Старичах. Військові залучатимуться до охорони баз, складів, арсеналів і потреба в додатковому призові виникла, — додає полковник.
Найкраще з осіннім призовом впорався Борщівський, Гусятинський Зборівський, Заліщицький, Лановецький Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський військові комісаріати.
Значно гірші справи у Чортківському районі, Тернопільському, Козівському, Збаразькому, Монастириському, Кременецькому районах.

Джерело.