Тернопільський пивний бренд потрапив до ТОП-100 найдорожчих в Україні

Тернопільський бренд «Опілля» потрапив до списку ТОП-100 найдорожчих брендів України.

Про це свідчить рейтинг, який нещодавно склали експерти MPP Consulting спільно з виданням «Новое время»

Тернопільська броварня, що займається виробництвом живого пива за класичною технологією, посіла 88 позицію у загальноукраї

нському рейтингу і стала одним з двох брендів з Тернопільщини, які потрапили до списку. Загальну вартість «Опілля» експерти оцінили у $ 6,2 млн.

Методологія оцінки заснована на фінансових показниках компаній власників торгових марок та інших факторах, які можуть впливати на вартість бренду таких, як: географічне покриття продажів, технологічна складова, інвестиційна привабливість галузі, показники продукції, яку випускає компанія.

Пивоварня «Опілля» відома своїм асортиментом справжнього «живого пива», що зберігає класичну технологію виробництва пива. Це одне з небагатьох виробництв, де усі процеси вторинного доброжування відбуваються у підвалах при сталій низькій температурі. Тим самим пивоварні вдається зберігати усю повноту смакових якостей класичного «живого» пива.

Варто нагадати, що це не перша перемога тернопільського місцевого виробника. Наприкінці серпня цього року пивоварня «Опілля» отримала найпрестижнішу нагороду серед українських виробників пиво безалкогольної галузі – «Бурштинову зірку». «Бурштинова зірка» – була вручена корпорації «Опілля»– за найбільше зростання виробництва у 2016 році, що склало 67,5 % порівняно з попереднім роком.



Таким чином пивовари з Тернополя показали найкращий результат серед усіх учасників ринку.

Разом з «Бурштиновою зіркою» золоту медаль за високу якість отримало пиво «Опілля-Фірмове». Срібною медаллю нагороджено «Опілля-Гайдамацьке» та квас «Опілля-Домашній». Оцінка продукції відбувалося за участі професійних дегустаторів з України, Білорусі, Молдови.

Джерело.