Школярі з Тернопільщини отримали дарунок від братів Кличко

Вдруге Шумський навчально-виховний комбінат став переможцем конкурсу “Посилка Успіху” від Фонду братів Кличко.
«Хоча у проекті брало участь більше 500 учасників зі всієї України, вчитель фізичної культури Шумського НВК Юрій Ковальський виявився у списку переможців. Винагородою був для учнів і вчителів набір базового спортивного інвентарю від Фонду Кличка», – повідомили у прес-службі Шумської міської ради.

Є безліч спортивно – освітніх проектів для навчальних закладів нашої країни, метою яких є формування здорового способу життя серед молоді, а також сприяння розвитку фізичної, духовної та інтелектуальної культури в Україні. В одному із таких проектів під назвою «Посилка Успіху» брав участь вчитель фізичної культури разом зі своїми учнями. Праця не була марною.

Аби здобути перемогу, слід було зареєструватись у групі Фонду Кличка, заповнити анкету на сайті, відзняти відео спортивного тренування, завантажити його до соціальної мережі та надіслати посилання на відео.

Відео повинно бути унікальним, тривати не більше, ніж три хвилини. Потрібно дотримуватися тематики, заданої в конкурсі.

Не можна порушувати жодних авторських прав, в іншому випадку учасник буде позбавлений можливості брати участь у наступному етапі конкурсу.

Всі, хто переглянув і поставив лайк під відео, долучилися до маленької мрії учнів та вчителів фізичної культури Шумського НВК – отримати довгоочікуваний спортивний інвентар.

Джерело.