Комунальники повідомили, чому у сніг кладуть бруківку біля ставу

В управлінні ЖКГ розповіли, чому кладуть бруківку біля тернопільського ставу. Як розповів головний інженер відділу технагляду Тернопільської міської ради Ярослав Копча, порушення технології у вкладанні бруківки на Набережній в Тернополі немає. Однією із основних переваг цього матеріалу є можливість роботи з нею у будь-яку пору року.

1477937729-misto-brukivka-jpg

За словами Ярослава Копчі, основа під бруківку була влаштована давніше, відтак зараз роботи продовжуються і вже перебувають на завершальному етапі.

Нагадаємо, що раніше тернополяни у соцмережах висловили своє обурення, що біля ставу продовжують класти бруківку незважаючи на сніги.

Користувачі також зазначали, що у місті є важливіша робота і порадили комунальникам почистити дороги від снігу.

– Помилково мешканці міста вважають, що усі, хто працює у галузі житлово-комунального господарства мали б залишити свою основну роботу і спрямувати всі зусилля на очищення вулиць від снігу, що накопичився внаслідок стихії. Наголошуємо, що роботи із капітальних ремонтів у місті здійснюють працівники підрядних приватних будівельних організацій, які спеціалізуються на вкладанні бруківки (у даному випадку) чи інших видів робіт, а не є працівниками з комплексного очищення вулиць чи водіями спецтехніки. Відтак, кожен працівник займається своєю справою і робитиме це надалі, – зазначили в управлінні.