Андре Тан плакав, коли красуня з Тернопільщини залишала «Модель XL»

До вчорашнього випуску їх було 8, зараз – лише 6, адже дві учасниці революційного реаліті-шоу «Модель XL» покинули його. Серед них і 20-річна Ірина Купчак – уродженка міста Заліщики, що на Тернопільщині.

Під час 5 випуску учасниці пережили одне з найскладніших випробувань – кардинальні зміни своїх образів. І далеко не усі змогли змиритися із своїм відображенням у дзеркалі, а комусь це навпаки – додало сили та наснаги працювати. Також на учасниць очікували справжні модельні випробування – рекламна фотосесія у стилі пін-ап та реальний модний показ українського бренду Dolcedonna, пише “Тернополяни”.

За результами усіх випробувань, Ірина Демчук та Ірина Купчак залишили проект.

Про свою участь у проекті, що змінив її Ірина Купчак написала на своїй сторінці в мережі Instagram.

«Ну от і все… “Оплески, зaнaвісa..”, чи як то тaм прaвильно говорити!? Бaгaто що хочеться скaзaти, aле чи є зaрaз в цьому якийсь сенс? Думaю, ні. Все, що хотілa, я скaзaлa і покaзaлa нa проекті.



Головною метою для мене було донести до всіх, що не вaрто боятись і приховувaти свої, як вaм, можливо, здaється, недоліки, перетворіть їх нa перевaги, зa які вaс полюбить увесь всесвіт. Не соромтесь бути собою, бо це, нaспрaвді, тaк клaсно! Вірте тільки у хороше! Любіть себе! Ви прекрасні!”– пише Іринa Купчaк.

Джерело.