Тернопільська танцівниця може стати найгарнішою в Україні

Жінка подала заявку на участь в конкурсі красі та тепер чекає на результати. Вона також займається танцями.

Тернополянка Тетяна Федчишин вирішила взяти участь конкурсі літопису краси. Красивих жінок шукає всеукраїнський глянсовий журнал «Найкрасивіші українки», передає pro.te. Журнал виходить лише раз на півроку – рік. У кожному номері надруковані фотографії п’ятдесяти найкрасивіших українок віком від шістнадцяти років.

В цей літопис краси, нарівні з такими зірками як Ольга Сумська, Віра Брежнєва, Єва Бушміна, Анна Сєдакова, Гайтана та багато інших, може увійти будь-яка інша красива дівчина або жінка, яка народилася або прожила значну частину часу в Україні.

Крім фотографій та інтерв’ю красивих українок в журналі є інформаційно-розважальні рубрики.

– На сайт я потрапила випадково. – розповідає Тетяна Федчишин.



– Мені стало цікаво опублікувати і свої фото, спостерігати за голосуванням. Принципово не прошу нікого і не даю розсилки в соцмережах, щоб хтось за мене голосував. Аби потрапити у топ, шаленого прагнення нема. Це для мене лише приємність і цікавість, але якщо потраплю до перших, звичайно, буду радіти. Якщо ні, то і не засмучусь, бо як-не-як, а на сайті публікація вже є.

Тетяна Федчишин – танцівниця. Викладає східні танці.

– Дорогі дівчата, любіть себе, в міру красуйтеся собою, подавайте заявки на публікацію і не покидайте свої захоплення. – додає Тетяна.

Джерело.