15-16 грудня у Бережанах пройде кінофестиваль «БережArt-2016»

Місто Бережани запрошує прийняти участь у І-му Бережанському кінофестивалі короткометражних фільмів та мультиплікації “БережArt-2016”!

1477839908-kultura-kino-jpg

Номінації кінофестивалю “Соціальний фільм”, “Ігровий фільм”, “Документальний\публіцистичний фільм”, “Анімаційний”, “Навчальний”, “Мій край – моя Україна!”.

Фестиваль відбудеться 15 та 16 грудня 2016 року. Організатори події – Позашкільний комунальний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості» відділу освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради (далі – ЦДЮТ).
Рішення про проведення фестивалю було прийнято 21 листопада 2016 року. Треба поспішати з поданням своїх робіт. На розгляд журі приймаються короткометражні фільми та анімаційні стрічки тривалістю не більше 10 хвилин.
Мета проведення фестивалю розвиток та популяризація дитячої кіно-, відеотворчості; популяризація та пропаганда вітчизняного кінематографу; сприяння збільшенню мережі відеогуртків, кіно-, відеостудій, телестудій та підвищення їх майстерності. Фестиваль береться привернути увагу суспільства до створення сприятливих умов для розвитку творчості дітей у галузі екранних мистецтв. Під час фестивалю будуть проведені майстер-класи, відбудуться обмін досвідом у організації практичних занять дитячих кіно-, відео-, телестудій.



Фестиваль – це спроба визначити шляхи, методи та тенденції розвитку дитячого екранного мистецтва. Бережани запрошують до участі центри дитячої творчості, гуртки та студії, а також усіх, хто створює аматорські фільми та мультфільми!