Скандал: Сашко Алексєєв з Тернополя вже не гратиме короля Данила в фільмі Тараса Химича

Тернопільського співака та фріфайтера Сашка Алєксєєва, який грав головного героя у фільмі “Король Данило”, посеред зйомок замінили на іншого.

Про це розповіла продюсер фільму, пише Zaxid.net.

На знімальному майданчику фільму «Король Данило» сталася несподіванка – посередині роботи замінили головного актора, тож тепер у ролі короля Данила зовсім інший виконавець.

«Поміняли тому, що було два моменти: не справлявся з роллю і не підійшли йому умови нашого контракту. Тому і вийшла така ситуація. Але ми раді, маємо нового гарного короля», – розповіла продюсерка фільму Олеся Галканова.

Новий король – це Сергій Ярмошенко із Запоріжжя. Уже 18 років він працює на Хортиці у кінному театрі, серйозно займається козацтвом.

«Я виріс на острові Хортиця в кінному театрі, тому я дуже давно їжджу на конях. Так само там треба було вчитися і бойовому мистецтву, фехтуванню, вправно володіти шаблею, мечем», – розповідає Сергій Ярмошенко.

Нагадаємо, влітку презентували кліп на пісню Андрія Підлужного, яка стала саундтреком до фільму. І в кліпі ще є кадри із Сашком Алєксєєвим.

Для фільму весь відзнятий матеріал тепер доведеться перезнімати.

Джерело.