Медик з Тернопільщини переміг у конкурсі для сімейних лікарів з невідкладної медичної допомоги

Завдяки перемозі у конкурсі для сімейних лікарів з невідкладної медичної допомоги для сільських лікарень медик Орест Куленич, з с. Ілавче Теребовлянського району, зможе долучитися до світової медичної спільноти та ознайомитися з найкращими сучасними медичними практиками.


Переможців конкурсу для участі у триденному навчальному курсі з невідкладної медичної допомоги для сільських лікарень обирали Канадсько-Українська Фундація спільно з Міністерством охорони здоров’я. Навчання відбуватиметься 19-21 січня 2018 року на базі медичного факультету університету Калгарі у Канаді.

Для участі у конкурсі надійшло більше 30 заявок від сімейних лікарів з багатьох регіонів України. За результатами розгляду документів, шість кандидатів, які отримали найвищі бали, запросили для участі у скайп-співбесіді англійською мовою з представником Канадсько-Української Фундації. За її підсумками обрали трьох переможців.
Окрім Ореста Куленича з Тернопільщини перемогу у конкурсі здобули Вадим Вус (с. Карпилівка, Рівненська обл.) та Ігор Заставний (смт. Краковець, Львівська обл.).
За інформацією МОЗ України

Джерело.