“Неймовірна жінка”: кондуктор одного із тернопільських тролейбусів щодня приємно вражає пасажирів

У Тернополі звикли зазвичай нарікати на роботу транспортної системи та її працівників. Однак є й приємні винятки.

Наприклад, днями Роман Задорожний проїхався тролейбусом, кондуктор в якому залишив лише позитивні емоції. Про це чоловік написав у соцмережі.

“Ви ж знаєте, який той передсвятковий час – напружений, складний, всі, хто обіцяв собі минулого року, що шукати подарунки буде завчасу, знову поспішають в останній день, нервують в чергах, зляться у корках в авто та громадському транспорті… Брррр, а не свято ті передсвяткові дні

Але є неймовірні винятки. І це в найнеочікуваніших місцях.

Їхав сьогодні в Тернополі ввечері тролейбусом. Все, як завше – після робочий час, всі напружені, мовчазні і (ууу, як я того не люблю) сірі в одязі і зовні.



Але сьогодні було по-іншому. Або я мав надто поганий досвід спілкування з кондукторами, або я давно не катався тролейбусами, але ті 10 хвилин мандрівки залишили враження, які тримають ще досі.

“Ну, що там Миколайчики, готові до свята? А я до вас вже йду!” – повірте, не від кожного кондуктора в громадському транспорті таке почуєш – “Хто був чемним, хто чекає на подарунки?”. А на питання про подарунки для нас, ми отримали ось такі солодощі. Але те, наскільки солодко та приємно тепер всередині, не зрівняється з жодним рафаелло….

Дай Боже здоров’ячка, натхнення та всіляких успіхів тій незабутній працівниці, яка на завершення робочого дня і сама була веселою-веселою, і подарувала стільки емоцій та настрою всім, кому пощастило потрапити у “правильний” тролейбус

З такими працівниками громадський електротранспорт буде розвиватися, що еге-гей!

Рекомендую всім – підтримуйте розвиток електротранспорту мандрівками в тролейбусах. Як бачите, дива трапляються і там. Там – то тролейбус номер 158, маршрут №2″, – написав Задорожний.

Інші користувачі соцмережі підтримали захоплення автора власними позитивними відгуками на роботу кондутора 158-го тролейбуса.

Джерело.