Лікарі намагаються врятувати: В Дніпрі чоловік облив колишню дружину кислотою

У Дніпрі невідомий “вмив” оцтовою кислотою місцеву жительку на ім’я Любов Мічуринець. Жінка не сумнівається, що напад організував її колишній чоловік.


Про це у своєму Facebook повідомила користувач Олександра Ковальова, передає Корупція.Інфо.

Мічуринець каже, що вирішила розлучитися з чоловіком через постійне насильства з його боку. У суді вона домоглася розлучення і вийшла вдруге заміж за бельгійського режисера, який переїхав жити до України. Тиждень тому Оліас і Люба одружилися, а через кілька днів Любі плеснули кислотою в обличчя.

“Не особисто, звичайно. Особисто його б камери зняли. Так що хрін що доведеш.



Як і побої за дбайливо зачиненими дверима – доведи, що це був чоловік, а ти не сама впала зі сходів.

Її виманили з кав’ярні під приводом передачі квітів, і коли вона вийшла – вмили дівчину оцтовою кислотою. Зараз вона в лікарні.

Лікарі намагаються врятувати її очі. Лікують хриплячу носоглотку.

Поліція передивлюється плівки, шукає виконавця”, – пише Ковальова.

Раніше чоловік знущався над Любов’ю, а коли вона подала на розлучення – забрав їхню дитину, нагадує вона. Зараз син перебуває у його батьків, випливає з повідомлення.

“Уже після розлучення, він, при нагоді, бив дівчину. На очах у дитини. Суд не вважає, що дитину потрібно передати матері. Суд вважає, що з батьком-соціопатом, який на людях відмінно прикидається милим зайчиком, дитині цілком ок. Суд вважає, що можна і потягнути. Колишній чоловік вважає, що раз усе ок – можна робити що завгодно. Суд не допоможе. Ніхто нічого не бачив і не доведе. Це був не він. Немає складу злочину”, – розповіла Ковальова.

“Посли Бельгії, Франції і США вже відреагували на те, що відбувається. Дуже хочеться, щоб на це відреагували не тільки посли західних країн (де жінок не обливають кислотою, наприклад), але і наші, українські”, – закінчила вона.

Розповідь Ковальової викликала бурхливу реакцію в мережі. За кілька годин її пост лайкнули близько 800 разів і залишили масу коментарів.

Зокрема, одна з жінок звернулася з питанням до заступника міністра внутрішніх справ Анастасії Дєєвої: “З боку МВС є якісь механізми?”.

“Уже займаємося”, – відповіла їй Дєєва.

Джерело.