Розвеселила на 50 000 грн: 20-річна дівчина вразила суддів жартами про багатодітну родину (відео)

Різдвяний випуск «Розсміши коміка» запам’ятався глядачам завдяки виступу Валерії Мандзюк, якій вдалося розвеселити Володимира Зеленського та Євгена Кошового та виграти 50 000 гривень.

Валерії Мандзюк 20 років і вона народилася у невеличкому селі на Тячівщині.

Зараз дівчина не раз жартує про те, що планує стати головою села, проте односельчани навряд дозволять здобути їй перемогу. Оскільки місцеві жителі вважають її вiдьмoю.

Адже за повір’ями восьма дівчинка в сім’ї має надприродні сили.

Валерія про свою перемогу розповідає:

“Це була гра на подвійний виграш. До подвійного не дійшло, але майже взяла максимум. Я довго не буду витрачати гроші, мені подобається це відчуття багатства. А в реальності я їх витрачу на подорожі, я більше ніж переконана, що кудись поїду”.

Валерія має семеро братів і сестер. Саме ця тема стала головною у її виступі.

Дівчина виграшем була здивована і надзвичайно зраділа, а от її мама – не надто.

“Я їй подзвонила і кажу: мамо, не хвилюйтеся.



І вона вже почала хвилюватися. Кажу: я в Києві. А вона: не бреши, ми щойно говорили, і ти була в Мукачеві. Кажу: мам, я була на шоу, я виграла велику суму грошей. А вона мені: молодець, тепер у мене субсидію заберуть. Я думаю, що вона мені до кінця й не повірила, так як фото нема, відео нема, а я часто брешу. І брати-сестри теж не повірили: так-так, угу, виграла, вітаємо, відсвяткуємо”, – розповідає дівчина.

Відомо, що Валерія освоює ще й професію радіоведучої на обласній радіохвилі.

“Пробувати потрібно все і завжди, а ще – ніколи не розчаровуватись і не здаватись”, – зазначає Валерія.

Дівчина вже вдруге бере участь у шоу, але першого разу їй не пощастило.

Зараз дівчина є резидентом проекту і стала учасницею восьми останніх заходів. А ще «тячівська дівочка», як називає себе сама Валерія, підкорила Київ, Тернопіль і Львів.

Джерело.